НАЧАЛО ЗА НАС ГАЛЕРИЯ ИЗКУШЕНИЯ АКТУАЛНО КОНТАКТИ АМСТЕРДАМ
ГАЛЕРИЯГАРАНЦИЯ ЗА АВТЕНТИЧНОСТ
ПЛАЩАНИЯ
РАЗСРОЧЕНО
ТРАНСПОРТ И ДОСТАВКА
СЪХРАНЕНИЕ НА ЗАКУПЕНИ ЕКСПОНАТИ
РАБОТНО ВРЕМЕ


ГАРАНЦИЯ ЗА АВТЕНТИЧНОСТ

18 години ние присъстваме на пазара на изящни изкуства и антиквариат. За този период от близо две десетилетия ние сме доказали своята коректност и лоялност към нашите клиенти.

Всички експонати, които предлагаме в галерията, са НАПЪЛНО АВТЕНТИЧНИ. Галерия "КРИСТАЛ" НИКОГА не е предлагала ФАЛШИВИ произведения на изкуството, КОПИЯ или РЕПРОДУКЦИИ, предлагани за оригинали.

В потвърждение на това и с оглед повишаване на информираността на клиентите ни и тяхното спокойствие и сигурност за автентичността на картините, предметите и мебелите, от 2011 година галерия КРИСТАЛ ще прилага безплатно удостоверения за автентичност или авторство, или сертификати за автентичност за всяко закупено в галерията произведение за сума над 500 лв.

* За експонати на стойност между 500 и 3500 лева – Удостоверение за автентичност (за предмети и мебели) или авторство (за картини), представляващо документ в две страници, включващ кратко описание или биографични данни и снимка;


* За експонати на стойност над 3500 лева – Сертификат за автентичност на художествено произведение. Той включва паспорт с името на автора (ателието или производителя), страна на произход, данни за техника и материал, датировка или период, описание, анализ и художествена характеристика, реставрация. Биографична информация за автора или историческа справка за ателие или производител.


Всички документи се издават от "Агенция за консултация и оценка на изкуство и антиквариат" ЕООД

За друга закупена от нас творба, може да поискате изготвянето на експертиза или сертификат за автентичност, които се заплащат отделно.


ПЛАЩАНИЯ

Имате няколко възможности, от които да изберете как да заплатите експоната, на който сте се спряли:

1) На място, в брой ( дава възможност за отстъпка от каталожната цена );

2) На място, чрез ПОС терминал със следните банкови карти:

3) Чрез банков превод в левове, евро или ам. долари. За целта е необходимо да се свържете с нас по телефон или електронна поща за да Ви изпратим съответния IBAN.

При покупка на повече от един експонат първоначалната цена подлежи на промяна.РАЗСРОЧЕНО

Галерия “КРИСТАЛ” предоставя на своите клиенти удобни финансови решения за всяка сделка.
Чрез договорите за разсрочени плащания, ние предлагаме разнообразни възможности и индивидуален подход към всеки наш клиент.


ТРАНСПОРТ И ДОСТАВКА

В случай, че закупите експонат от галерията, ние можем да го доставим на желания от вас адрес, в рамките на деня и безплатно за София.
За страната с предварителна уговорка.

Доставки извън България са възможни при определени условия - виж: ІV. ДРУГИ УСЛУГИ


СЪХРАНЕНИЕ НА ЗАКУПЕНИ ЕКСПОНАТИ

ВРЕМЕ ПРЕДМЕТИ КАРТИНИ МЕБЕЛИ
до 30 дни безплатно безплатно безплатно
от 30 до 45 дни 50 лв. 50 лв. 100 лв.
за всеки 10 дни* 75 лв. 100 лв. 150 лв.

* Забележка:
Отнася се за всеки започнат 10 дневен период след края на 45-ия ден.
Отстъпки: до шест месеца – 5%; до дванайсет месеца – 10%.
За периоди по-големи от 1 година, цените подлежат на договаряне.
За експонати непотърсени в рамките на 12 месеца от датата на закупуване Галерия "КРИСТАЛ" не носи отговорност.


РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК 10.30 - 18.30
СЪБОТА 11.00 - 15.00
НЕДЕЛЯ само с уговорка

Старинни мебели   МАЙСЕН   ПОРЦЕЛАН   ваза   СРЕБРО   БРОНЗ   КРИСТАЛ   СТЪКЛО   БРОНЗОВ   СРЕБЪРЕН   ПОСРЕБРЕН   БОХЕМИЯ   РОЗЕНТАЛ   ИЛМЕНАУ   СЕКРЕТЕР   КОМОД   ФРЕНСКИ   ФРАНЦИЯ   СВЕЩНИК   СЕРВИЗ   ГАРАФА   МУРАНО   ИТАЛИЯ   ХОЛАНДИЯ   ДЕЛФТ   РОЯЛ ДЕЛФТ   ВАЙМАР   САЦУМА   ЯПОНИЯ   КИТАЙ   БЕРНДОРФ   ЕМАЙЛ   ИНТАРЗИЯ   ПАРКЕТРИ   МАРКЕТРИ   БУЛ   МАХАГОН   ПАЛИСАНДЪР   КРИСТОФЪЛ   УЕДЖУУД   ФИГУРА   СЕЦЕСИОН   XIX ВЕК   Австрия   майсенски   КОБАЛТ   ПЛАСТИКА   КУТИЯ  
Всички права запазени © 1992-2010
Галерия Кристал
Уеб Дизайн: ПроСтудио